Boss Hoss

Vi är den enda auktoriserade Boss Hoss handlaren i Sverige.

Boss Hoss är världens mest kraftfulla serietillverkade motorcykel. I centrum finns en klassisk Chevrolet V8 på 6,2 liter som levererar 445 hästkrafter! Den låga tyngdpunkten gör denna tunga best förvånansvärt enkel att hantera och körupplevelsen är fantastisk. Utsikten över den stora tanken och breda styret i kombination med det trygga V8-mullret och stadiga gången ger en otroligt mäktig och obeskrivbar känsla. Och när kraften trycks ned i asfalten när man drar på för fullt är lyckan fullständig. Här finns hojen för dig som vill unna dig något alldeles utanför det vanliga!

 

Historia

 

Monte Warne, grundare av Boss Hoss Cycles, Inc., skapade sin första V8-drivna motorcykel i Dyersburg, Tennessee. Monte ville ha en motorcykel som var kraftfullare än de motorcyklar som fanns på marknaden men ändå var angenäm att åka med. Efter en succéartad resa till Daytona Bike Week 1990 beslutade sig Monte att börja serietillverka dessa speciella motorcyklar under namnet Boss Hoss. I början kunde man köpa ramar och ritningar men sedan 1996 sker endast tillverkning av kompletta motorcyklar.

Under de åren har Boss Hoss Cycles, Inc. vuxit från sin begränsade uppstart till en modern produktionsanläggning där produkterna numera innefattar trikes. En omfattande produktutveckling har säkerställt den höga kvalitet och robusthet som kännetecknar en Boss Hoss.

Välkommen med i en alldeles speciell gemenskap – en mindre krets för de som vill ha en hoj som är något alldeles extra! Kom förbi oss för att känna och klämma och provköra!

INTRESSERAD AV FÖRMEDLING?

Är du sugen på att sälja eller byta din hoj?

Mejla Fredric@mckonsult.se

Rådgivning?

För att våra mekaniker ska få någon slags arbetsro föredrar vi att få ge er råd och vägledning per mejl. Då har vi också chansen att ta fram alla uppgifter och priser till dig snabbare. Om du vill ha konsultation över telefon, skriv ditt nummer så återkommer vi så fort vi kan.

Mejla: Verkstad@mckonsult.se