butik

Välkommen in till butiken på MC-konsult!

Mejla på butiken@mckonsult.se 

 

MC-konsult klädkollektion

Nu har vi tagit fram en klädlinje med kevlarhoodies, jeans, skinnvästar & kevlarskjortor. Bra kvalitet till vettig peng! Kom in & kika.

Här kan du se bilder på kläderna :)

HELDs hela sortiment, nu tillgängligt för dig!

Du kan beställa direkt ur tyska Helds stora sortiment, med bl a högklassiga skinnkläder, Gore-Texställ och fantastiska handskar. Surfa in på www.held.de för att se alla varor. Priset i svenska kronor  inkl frakt till vår butik & moms är europriset gånger 10, ett konkurrenskraftigt pris på riktigt fina produkter. Leveranstiden är ca 4 dagar till oss. Ring, mejla eller kom in i butiken för att beställa dina nya måste-ha-prylar! :)

 

Två ställ för 3495:-

Vi har två olika allväderställ för under 3500:-, med både jacka och byxa. De är utrustade med skydd för axlar, armbågar, knä och höft och gjorda i ett slitstarkt material. Perfekt för nybörjaren eller för dig med ett 100 år gammalt Daineseställ som behöver byta upp dig till nåt fräschare!

Provkör Schubert C3 Pro!

Med 21 uppdateringar mot den gamla C3, kan vi säga med gott samvete att C3 Pro är en av världens bästa hjälmar. Med sina 82 dB i 100 km/h är det den tystaste hjälmen på marknaden. Ta gärna en tur med en av våra provkörningshjälmar! Instegsmodellen har ett överkomligt pris: för 3895:- får du ditt eget ex av C3 Basic, kom in så berättar vi mer. Dessutom kommer storfavoriten C3 Pro i nya sobra färgsättningar. C3 Pro får en prissänkning inför 2017, och hamnar på från 5390:-. För adventure-åkaren har vi E1, en C3Pro med skärm och annan ventilation för 6995:-.

c3problau

 

Solglas!

Vi marknadsför solglasögon för riktiga bikers från Velodrom.

Finns med bifokala glas som uppnår de speciella kraven för mc-körning (styrkelinsen måste sitta lägre för att inte störa sikten) och som ger dig full kontroll över instrument & GPS. Passar även vid t ex båtkörning. Velodrom finns med mörka glas för soliga dagar, gula kontrasthöjande glas för mulet eller mörker samt de bruna glasen som filtrerar bort det blå och ger behagligt ljus under många mil (vi kallar de för fint-väder-glasen, det är den känslan man får).

Rokker Jeans – måste ha!

butik8

Rokker jeansen tar jeans för mc-åkning till en ny nivå! Med snygg passform och superkvalitet kommer du vilja använda dessa både i och ur sadeln! Finns dessutom i vattenavstötande och vattentäta versioner, snacka om drömjeansen!! Komplettera med jacka för coola dagar i dubbel bemärkelse.

* Yttermaterial i denim. (100% bomull)
* Innermaterial i 100% schoeller®-Dynatec
* Extremt slitstarka, vindtäta och vattenavvisande.
* Fickor för skydd i 100% schoeller®-Dynatec.
* Kan kompletteras med godkända CE-skydd.
* Utan nitar för hojens bästa!
* Maskintvätt 40 grader
* T-Shirt på köpet

Läs mer

INTRESSERAD AV FÖRMEDLING?

Är du sugen på att sälja eller byta din hoj?

Mejla Fredric@mckonsult.se

Rådgivning?

För att våra mekaniker ska få någon slags arbetsro föredrar vi att få ge er råd och vägledning per mejl. Då har vi också chansen att ta fram alla uppgifter och priser till dig snabbare. Om du vill ha konsultation över telefon, skriv ditt nummer så återkommer vi så fort vi kan.

Mejla: Verkstad@mckonsult.se

 

 

Hej & välkommen till butiken på MC-konsult! Här hittar du det mesta du behöver i fråga om kläder, tillbehör & reservdelar.

Mejla oss gärna om det är något du undrar över!

butiken@mckonsult.se

Santander

Dela upp betalningen som det passar dig, vi ordnar finansieringen i samarbete med Santander Consumer Bank.