Förbered er på ett ordentligt drag och bra stämning när Rock Out kommer till Rörstrand Center i Lidköping för att kickstarta igång musiksommaren 2017!

I samband med Power Big Meet som firar 40-årsjubileum – och dessutom för första gången går av stapeln i Lidköping – bjuder vi upp till rockfest den 8 juli. På scen kommer ni få se en legendarisk line-up med några av Sveriges mest populära rockartister. Jerry Williams som firar 50 år som artist, The Boppers, Rydell & Quick och The Refreshments dyker upp för att ge publiken en ordentlig rockshow.

Det kommer bli en helkväll i ordets rätta bemärkelse med restaurang, bar och diverse andra aktiviteter på festivalområdet – Rörstrand Center i centrala Lidköping. Här arbetade en gång över 1000 personer med porslinstillverkning men under Rock Out förväntas många fler än så besöka området för en oförglömlig, rockig sommarkväll tillsammans.

Mc-konsult bjuder på en 100:- rabatt om du bokar innan 30/4, klicka här!

 

INTRESSERAD AV FÖRMEDLING?

Är du sugen på att sälja eller byta din hoj?

Mejla Fredric@mckonsult.se eller Stefan@mckonsult.se

Rådgivning?

För att våra mekaniker ska få någon slags arbetsro föredrar vi att få ge er råd och vägledning per mejl. Då har vi också chansen att ta fram alla uppgifter och priser till dig snabbare. Om du vill ha konsultation över telefon, skriv ditt nummer så återkommer vi så fort vi kan.

Mejla: Verkstad@mckonsult.se