Välkommen till mc-försäljningen!

Vi har många års erfarenhet av mc-branschen och hjälper gärna dig i ditt köp av motorcykel. Vi kan även ordna frakt när du köper din motorcykel och levererar din nya pärla direkt till din dörr! Motorcykeln är då genomgången på 40 punkter i vår verkstad, besiktigad och servad om inget annat överenskommits. Samma garantier gäller som om du skulle köpt den av oss i butik. Kan det bli smidigare? Naturligtvis träffar vi dig allra helst i butiken, men ibland finns inte den möjligheten.


HARLEY-DAVIDSON

Vi kan Harley-Davidson. Mc-konsult har levererat fler nya H-D än någon annan i Sverige. Vill du få med kunskap och erfarenhet i ditt köp väljer du oss!   Slå en signal för bästa pris på din drömhoj!

ZERO ELMOTORCYKLAR

Vi har Zeros för provkörning och snabba leveranser vid beställning. Finns alltid några för omgående leverans i butiken också. Vänta inte på framtiden, den finns hos oss. Läs mer på ZEROs hemsida.

BOSS HOSS

Vill du vara störst? Vi är Sveriges enda åf för Boss Hoss. Vi erbjuder oftast ett brett urval i butiken, både nytt och begagnat. Efter en provtur brukar de flesta kunderna vara mycket imponerade av hur lättkörda och smidiga de är i trafiken. Vågar du på vår utmaning om en provkörning??

BEGAGNADE FORDON

På våra begagnade fordon som inte är äldre än 15 år lämnar vi hela 24 månaders garanti, minst. De är kontrollerade & genomgångna i vår eminenta verkstad & garanterar dig en trevlig upplevelse. På övriga äldre mc lämnar vi de garantier som rekommenderas av SMR ( Sveriges motorcykelhandlares riksförbund) där vi givetvis är medlemmar. Länk till SMR

Klicka här för att se begagnade mc som vi har i butik just nu!

ATV – 4X4

Våra leverantörer på ATV:
Atvsweden (CF Moto, Allroad)
TGB
Kawasaki

MOPEDER

Våra leverantörer på mopeder:
Köp en scooter (Kymco, Baotian etc)
TGB
Garage24 (Peugeot, Rieju m fl)

 

Vid köp av våra fordon ingår garanti från AutoConcept, läs mer om vad det innebär här!

 

 

INTRESSERAD AV FÖRMEDLING?

Är du sugen på att sälja eller byta din hoj?

Mejla Fredric@mckonsult.se

Rådgivning?

För att våra mekaniker ska få någon slags arbetsro föredrar vi att få ge er råd och vägledning per mejl. Då har vi också chansen att ta fram alla uppgifter och priser till dig snabbare. Om du vill ha konsultation över telefon, skriv ditt nummer så återkommer vi så fort vi kan.

Mejla: Verkstad@mckonsult.se

 

2 6 opacity
 • Johan
  Slideshow
 • Thomas
  Slideshow
 • Fredric
  Slideshow
 • Stefan
  Slideshow
 • Frida
  Slideshow