Välkommen till vår verkstad!

_FAB8955

Vi har tekniker som är utbildade på Harley-Davidson, Zero, Suzuki, Kawasaki, Yamaha CF-Moto, TGB samt våra mopedmärken. Vår specialitet är Harley-Davidson med allt vad det innebär från monteringen av minsta kromskruv till största motorrenovering. Vid varje service får du givetvis en stämpel i serviceboken som visar att ditt fordon är väl omhändertaget. På en yta av ca 200 kvm huserar våra mekaniker.

Vi arbetar med allt ifrån förgasarbestyckning till programmering av styrenheter (bränsle tändning, elektronisk fjädring, traction control, slide Control mm). Vi arbetar med framtidens tekniker och vi har en ständig hunger på att lära oss mer!

För att hinna med under högsäsong har vi telefontid 14-16 vardagar, ring 0510-24035 och välj verkstad. Du kan också mejla på verkstad@mckonsult.se, så svarar vi eller ringer upp dig så fort vi kan.


Varmt välkommen med dina funderingar

Frida Bäcklund
Verkstadsansvarig

 

Bra att tänka på: 

Boka i tid! På våren har vi ofta lång kö till verkstaden, så boka service tidigt. Köper du moped på våren kan det vara läge att boka första service redan när du hämtar ut den. Detsamma gäller nya hojar och fyrhjulingar. Boka gärna in service och arbeten på hösten, då väntetiderna är kortare och det är även en fördel för hojen att stå med nya oljor under vintern. 

När du lämnar in mc:n

Parkera utanför verkstaden 
Glöm ej servicebok
Ta kontakt med kundmottagaren så att alla dina uppgifter finns.
Ska fordonet hämtas ut på en lördag behöver vi veta om det senast fredag vid 15.00. 

Vid försäkringsärenden

Anmäl skadan hos ditt försäkringsbolag och invänta skadenumret.
Ta med skadesvaret när du lämnar in din mc för skadebesiktning. Vi gör en kalkyl på kostnaden på reparationen av ditt fordon, och efter vi fått godkänt att av ditt bolag så beställs delarna och reparationen påbörjas. Räkna med att det tar ganska lång tid med skaderegleringen. Vi meddelar dig så fort motorcykeln är klar och när du hämtar ditt fordon betalar du även eventuell självrisk till verkstan.

 

 


INTRESSERAD AV FÖRMEDLING?

Är du sugen på att sälja eller byta din hoj?

Mejla Fredric@mckonsult.se

Rådgivning?

För att våra mekaniker ska få någon slags arbetsro föredrar vi att få ge er råd och vägledning per mejl. Då har vi också chansen att ta fram alla uppgifter och priser till dig snabbare. Om du vill ha konsultation över telefon, skriv ditt nummer så återkommer vi så fort vi kan.

Mejla: Verkstad@mckonsult.se