Välkommen till vår verkstad

_FAB8955

Vi har tekniker som är utbildade på Harley-Davidson, Zero, Suzuki, Kawasaki, Yamaha CF-Moto, TGB samt våra mopedmärken. Vår specialitet är Harley-Davidson med allt vad det innebär från monteringen av minsta kromskruv till största motorrenovering. Vid varje service får du givetvis en stämpel i serviceboken som visar att ditt fordon är väl omhändertaget. På en yta av ca 200 kvm huserar våra mekaniker.

Vi arbetar med allt ifrån förgasarbestyckning till programmering av styrenheter (bränsle tändning, elektronisk fjädring, traction control, slide Control mm). Vi arbetar med framtidens tekniker och vi har en ständig hunger på att lära oss mer!

För att hinna med under högsäsong har vi telefontid 14-16 vardagar, ring 0510-24035 och välj verkstad. Du kan också mejla på verkstad@mckonsult.se, så svarar vi eller ringer upp dig så fort vi kan.


Varmt välkommen med dina funderingar

Frida Bäcklund
Verkstadsansvarig

 

 


INTRESSERAD AV FÖRMEDLING?

Är du sugen på att sälja eller byta din hoj?

Mejla Fredric@mckonsult.se

Rådgivning?

För att våra mekaniker ska få någon slags arbetsro föredrar vi att få ge er råd och vägledning per mejl. Då har vi också chansen att ta fram alla uppgifter och priser till dig snabbare. Om du vill ha konsultation över telefon, skriv ditt nummer så återkommer vi så fort vi kan.

Mejla: Verkstad@mckonsult.se