Trimkit för Twin Cam 96” och 103”

Att tänka på innan du bestämmer dig!

Våra kit förutsätter att du har ett bra avgassystem, öppen luftburk samt möjlighet att mappa din ECU (tex, Super Tuner eller Power Vision) Saknar du något av dessa tre produkter så har vi givetvis flertal alternativ för din båge. Alla effektangivelser är uppmätta av oss på hojar där vi använt oss av bra avgassystem och luftburk, och kan variera beroende på vad som sitter på just din hoj. Fråga oss gärna om vad vi rekommenderar till just din hoj.

 

Steg 2

Detta är vårat enklaste kit som ger dig mer vrid och kraft från botten. Denna uppgradering är för dig som saknar lite kraft vid till exempel omkörningar.

*Kamaxlar S&S *Justerbara stötstänger *Packningar *Ny motorolja samt oljefilter. *Byte av kamaxlar samt mappning i rullande landsväg.

12 900:- Monterat, mappat och klart!

 

Steg 2 Big Bore

Detta är vårat enklaste kit med extra punsch! Det ger dig mer vrid och kraft från botten. Perfekt för touringåkaren med last! Denna uppgradering är för dig som saknar kraft vid till exempel omkörningar.

*Kamaxlar S&S *Justerbara stötstänger *Borrning och honing av befintliga cylindrar (1690cc) *Smidda kolvar med högre kompression *Packningar *Ny motorolja samt oljefilter. *Byte av kamaxlar samt mappning i rullande landsväg.

20 900:- Monterat, mappat och klart!

 

Steg 3 Big Bore

I detta kittet så har vi utöver det som finns med i steg 2, Portat topparna, Radiefrästa ventilsäten samt större avgasventiler.

* S&S Easy start kamaxlar. *Packningar *Justerbara stötstänger *Smidda kolvar med högre kompression *Borrning och honing av befintliga cylindrar (1690cc) *Oversize avgasventiler. *Streetportning och mirafräsning toppar. *Arbete *Byte av motorolja samt oljefilter *Mappning i rullande landväg.
29 300:- Monterat, mappat och klart!

 

Steg 4 Big Bore (110” konvertering)

En oerhört trevlig uppdatering, Med detta kit går din motor från 1584cc/1690cc i cylindervolym till hela 1800cc. Detta kit ger en riktigt skön prestanda! Mycket kraft och vridmoment över hela registret utan att bli spetsigt i karaktären.

*S&S 110” cylinderkit med smidda kolvar. *S&S Easy start kamaxlar *Större avgas- och insugsventiler. *Justerbara stötstänger *Portning och mirafräsning av cylinderhuvuden. *Hårdare kopplingsfjäder *Packningar *Byte av motorolja samt oljefilter *Mappning i våran rullande landsväg *Arbete

Pris 37 900:- Monterat, mappat och klart!

 

INTRESSERAD AV FÖRMEDLING?

Är du sugen på att sälja eller byta din hoj?

Mejla Fredric@mckonsult.se

Rådgivning?

För att våra mekaniker ska få någon slags arbetsro föredrar vi att få ge er råd och vägledning per mejl. Då har vi också chansen att ta fram alla uppgifter och priser till dig snabbare. Om du vill ha konsultation över telefon, skriv ditt nummer så återkommer vi så fort vi kan.

Mejla: Verkstad@mckonsult.se

 

En liten film om Power Commander

1450 cc touring end luft & buller vs Stage Two

1584 Dyna end luft & buller vs Stage Three